Speeltuin-song: Kom naar Kaatje!

Woensdag 20 juli werd het speeltuin-lied ‘Kom naar Kaatje!’ gelanceerd in de speeltuin. Heb je dit gemist of wil je het gewoon nog een keer beluisteren of bekijken? Dat kan vanaf nu!

De tekst van het lied komt van Eric van Loon, in Bergen op Zoom en omstreken bekend van zijn kinderboeken over de vastenavend. Als onderdeel van stichting Ellefke was hij verantwoordelijk voor de tekst van de succesvolle kinderboeken ‘De nuuwe vriende van de Peperbus’ en ‘De Nar leer krablòòpe’. Voor de tekst heeft hij zich laten inspireren door de speeltuin en door Kaatje. Voor de muziek is een ervaren producer benaderd, Arjan van Tricht van FirstTakeMusic. Ondanks dat zijn studio in Etten-Leur gevestigd zit, is hij geen onbekende in Bergen op Zoom. Hij verzorgde onder andere de muziek bij het spektakel op de Kijk in de Pot ter ere van het 800-jarig bestaan van Bergen op Zoom. Ook schreef hij de muziek voor het toneelstuk Exodus aan de Schelde van de Vierschaar en schreef hij muziek voor de film Dag Mannetje. Uiteraard heeft Kaatje het liedje ingezongen. Speciaal voor deze gelegenheid is Esmay Deleij in de huid gekropen van Kaatje en heeft zij in de studio het lied voor de speeltuin ingezongen. Het eindresultaat is een pakkende song, lekker om mee te zingen en om mee te dansen! De video bij het liedje is gemaakt door Mokkamedia.

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>