Kids

Kaatje van Glymes

Hallo jongens en meisjes!

Mijn naam is Kaatje van Glymes. Ik ben geboren in Stadspaleis ‘Het Markiezenhof’ in Bergen op Zoom. Kennen jullie het Markiezenhof? Op zolder is daar een hele leuke kermis. S’avonds voordat ik ga slapen mag ik altijd nog even van mijn papa met de kermis spelen. Mijn papa is Jan van Glymes en ik heb een broer Toontje en een zus Marieke. Zij zijn heel erg groot want zij zijn de stadsreuzen van Bergen op Zoom.

Ik vind spelen het aller-leukste wat er bestaat en het liefst met heel veel kinderen. Dat komt ook heel erg goed uit want in Bergen op Zoom is er een stadsspeeltuin. Die stadsspeeltuin is speciaal naar mij vernoemd: Stadsspeeltuin Van Glymes. Jullie hebben toch ook allemaal een achternaam? Misschien is jullie achternaam ook wel: Van Glymes of Franken of Verdult. In de speeltuin heb je allemaal leuke speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, klimtorens en nog veel meer. Lekker zwieren en zwaaien!

Zijn jullie al een keertje in mijn speeltuin geweest? Kom snel want misschien kom je mij ook wel een keertje tegen en dan moet je heel hard zwaaien en roepen: KAATJE! Als we elkaar tegenkomen, dan gaan we er samen een leuke dag van maken in de speeltuin.
Hopelijk zie ik jullie een keertje in de Speeltuin!

Doeeiiiii
KAATJE VAN GLYMES